Covid-19

Bij de uitvoering van dit project worden uiteraard alle nodige veiligheidsmaatregelen getroffen in verband met Covid-19. Daarom worden geen infovergaderingen georganiseerd zolang dit wordt afgeraden door de overheden. Plaatsbezoeken kunnen wel doorgaan, maar ook daar zullen de nodige veiligheidvoorschriften worden gevolgd om ieders veiligheid te garanderen. Momenteel worden hierbij volgende maatregelen in acht genomen (deze kunnen echter steeds wijzigen i.f.v. richtlijnen van de overheid):

  • Zo zal een plaatsbezoek niet plaatsvinden als onze medewerker zich ziek voelt. We vragen u dan ook om ons op de hoogte te brengen mocht u of een van uw huisgenoten zich ziek voelen voorafgaand aan een plaatsbezoek.
  • Documenten zullen in de mate van het mogelijke digitaal worden uitgewisseld.
  • Onze mensen wassen regelmatig hun handen, minstens bij aanvang en na elk plaatsbezoek. Bovendien zullen ze handschoenen dragen tijdens een plaatsbezoek.
  • Onze mensen gebruiken enkel hun persoonlijke materiaal en zijn voorzien van papieren doeken en desinfecterende middelen. Bovendien dragen ze een mondmasker. We vragen u ook om een mondmasker te dragen tijdens een plaatsbezoek.
Wij rekenen op uw verantwoordelijkheidszin om deze maatregelen te volgen. 

Meer informatie over het coronavirus vindt u op de officiële website van de Federale overheid: www.info-coronavirus.be